START  |  SITEMAP  |  PRINT

Se vores præsentationsvideo.
Klik her.

Eller se den på din telefon ved at scanne QR-koden
Levering og forsendelse

Forsendelse og leveringsbetingelser

Hos os er den personlige kontakt af aller største betydning, da den giver os mulighed for at vejlede den enkelte kunde i netop hans/hendes specifikke opgave. Vi har derfor besluttet, at vi hos Lørup Malervarer ikke vil oprette en egentlig webshop i forbindelse med denne hjemmeside, men vi sender naturligvis gerne varer til vores kunder alligevel.

Fremgangsmåde:

  • Man ringer til Lørup Malervarer, tlf.nr. 62 67 10 58 eller 40 14 18 68 og bestiller de ønskede varer. Har man ikke arbejdet med de pågældende varer før, får men en beskrivelse af brugen, ligesom der er mulighed for at stille alle de ønskede spørgsmål om opgaven og produktet.
     
  • Vi beregner en samlet pris for de bestilte varer + et beløb til forsendelse. Vi anvender Danske Fragtmænd som distributør.
     
  • Beløbet overføres til vorers bankkonto(oplyses ved bestillingen). Straks beløbet registreres pakker og sender vi det bestilte. Kvitteret faktura medsendes.

Ønsker man ikke at betale forud, kan varerne sendes pr. efterkrav. Forsendelsen sker da altid som den forsendelsesform, der kaldes stykgods. For pakker under 20 kg en dyrere form. Hertil kommer efterkravsgebyr på 150,00 kr.

For forsendelse gælder iøvrigt Danske Fragtmænds regler.