START  |  SITEMAP  |  PRINT

Se vores præsentationsvideo.
Klik her.

Eller se den på din telefon ved at scanne QR-koden
Sliberondeller

Sliberondeller

Inden man begynder at male, er det meget vigtigt at få fjernet mest muligt af den gamle maling (gælder dog ikke linoliemaling), hvilket ofte er den kedeligste og langsommeligste del af et projekt. Derfor er det også vigtigt, at have det helt rette værktøj, så man både kan få et godt slutresultat og udføre arbejdet på forholdsvis kort tid.

Erfaringsmæssigt er en af de vanskeligste opgaver afrensning af gammelt bindingsværk, som i mange tilfælde har været smurt med både silolak, sokkeltjære og tilsvarende produkter. Det er kendetegnet ved at være meget hårdt, men når de slibes bliver de bløde og hænger i slibeskiven.

Til løsning af dette problem, har vi en special rondel, som er beregnet til en lille vinkelsliber. Den er som nævnt special konstrueret til den type opgaver og klare selv det vanskeligste tjære.

Slibning/afrensning af høvlet træ, f.eks. døre, vinduer er ligeledes en tidskrævende opgave. Her kan anvendes en soft skive til den lille vindelsliber. Den klare alle glatte dele, og resultatet bliver flot.