START  |  SITEMAP  |  PRINT

Se vores præsentationsvideo.
Klik her.

Eller se den på din telefon ved at scanne QR-koden
Indeklimatestede væg- og loftsmalinger

Indeklimatestede væg- og loftsmalinger

At Wolf´s væg- og loftsmalinger, Krone 5, 10 og 25 er indeklimatestede indebærer, at de har gennemgået meget skrappe test for lugt, irritation, partikelafgivelse samt kræftfremkaldende stoffer endda med det bedst mulige resultat, idet afgasningen var afsluttet inden 10 dage. Vandbasserede malinger, der ikke er indeklima mærket, kan have en afgasningsperiode på langt over 100 dag. Dette har stor betydning for den daglige trivsel - også for astmatikere og allergikere, idet væg- og loftsarealet udgør en meget stor andel af den samlede overflade i boligen.

En af årsagerne til det gode resultat er, at Wolf´s væg- og loftsmalinger er tensidefrie, dvs. de hverken er tilsat konserveringsmidler, som kan være allergifremkaldende, eller fungicider. Malingerne indeholder ikke nonylfenol, et produkt med østrogenlignende sammensætning, der er under mistanke for at forringe mænds sædkvalitet og være kræftfremkaldende. De tensidefrie malinger har en naturlig høj pH-værdi på 10,5, hvilket er medvirkende til, at alger og bakterier ikke kan formeres på overflader malet med Wolf´s væg- og loftsmalinger. Alt i alt opnås et bedre indklima.

Wolf´s vandfortyndbare indendørs malinger er baseret på akryl med en lav PAM-værdi, og er derfor meget diffusionsåbne. Væg- og loftsmalingerne er meget robuste og ændrer ikke udseende, selv efter mange ganges vask med gængse rengøringsmidler.

Anvisning: Overfladen skal være ren og tør og fremstå neutral. Sugende eller let smittende overflader grundes med Wolf´s Primer. Glasvæv grundes med Wolf´s Vævfylder. På ubehandlet træ forsegles knaster med Stop-Coat.

Indendørs malinger kan tones i alle farver efter NCS-. TVT- eller RAL-skalaen. Mal-kode: 00-1 (1993).

Krone 5: Glans 5. Anvendes f.eks. i stue, værelse, gang mv.

Krone 10: Glans 10. Anvendes f.eks. i værelse, gang, køkken, bryggers mv.

Krone 25: Glans 25. Anvendes f.eks. i gang, køkken, bryggers, vådrum mv.
 

Nedenstående indendørs malinger er fremstillet efter samme princip som de indeklima- testede Krone malinger, dvs. de er tensidefrie, har en naturlig høj pH-værdi på 10,5.

Hjemmets Maling: Glans 80. Ekstrem høj slidstyrke Til træ og metal f.eks. vinduer, døre, køkkenskabe, reoler, radiatorer mv. Sugende overflader grundes med her med Grundmaling.

Loftshvidt: Glans 2, ikke smittende, kalkmat. Leveres i hvid. Anvendes til lofter eller flader uden stort slid.

Dækhvidt: Glans 3, kalkmat. Leveres i hvid. Meget stor dækevne og vedhæftning. Anvendes på loft, væg, kælderrum, hvor der kan forekomme fugtig luft.

 

Grundmaling Grund- og mellemstrygningsmaling til både nye(sugende) og tidligere malede overflader, f.eks. efter stærke farver, som ønskes ændret. Især velegnet som grunding inden maling med Hjemmetsmaling.