START  |  SITEMAP  |  PRINT

Se vores præsentationsvideo.
Klik her.

Eller se den på din telefon ved at scanne QR-koden
Linolieprodukter

Interiørolie

Interiørolie

Wolf´s Interiørolie er ligesom Grundingsolie baseret på ekstra raffineret koldpresset linolie. Wolf´s Interiørolie har en god indtrængningsevne, er diffusionsåben og har en stor porefyldende effekt. Interiør er derfor meget velegnet til bordplader og trægulve.

Anvisning: Afvask træet grundigt. Efterse træet for mærker og stød, og slib om nødvendigt med fint sandpapir. Påfør Interiørolie i rigelig mængde og lad det tørre i 24 timer. Herefter påføres et tyndere lag Interiørolie, som slibes eller poleres ned i emnet indtil overfladen står med en ensartet, silkeagtig glans. Vedligeholdelse kan med fordel ske med Wolf´s Dingo-produkter.

Bemærk: Brugte klude afbrændes efter brug, da de kan selvantænde.

Leveres helt farveløs, som efterlader træet med et naturligt udseende – en smule mørkere end helt ubehandlet træ. Interiørolie kan også tones, f.eks. til:Wolf´s Hvid Gulvolie: Efterlader træet med et naturligt udseende – men hvidpigmenteret

Linoliemaling

Linoliemaling

Ligesom Linoliemaling til Udendørs er Indendørs Linoliemaling baseret på koldpresset ekstra raffineret linolie. Indendørs Linoliemaling er vandafvisende, tillader træet at ånde naturligt, termoplatisk og har en flot fylde og glans. Let at arbejde med. Indendørs Linoliemaling kan tones i alle farver. Mal-kode: 00-1 (1993).

Anvisning: Overfladen skal være ren og tør. Sugende overflader forbehandles med Wolf´s Interiørolie to gange vådt i vådt. Lad træet tørre 5-8 dage. Indendørs Linoliemaling påføres 2-3 gange i meget, meget tynde lag til der er opnået en ensartet glans. Forudgående påstrygning skal være helt tør inden ny behandling – normalt efter 24-36 timer. Påføres for tykt et lag vil tørretiden forlænges væsentligt og der er risiko for at malingsfilmen rynker.

Olielud

Olielud

Olielud fra WLT er et linoliebaseret produkt, der kan bruges som afløser for traditionel lud til lysning af lofter, paneler, gulve og andet indendørs træværk. Olielud er en blød pasta fremstillet af linolie og hvidt pigment. Pastaformen gør produktet utroligt nemt at arbejde med, da det ikke løber – heller ikke, når man arbejder opad f.eks. på lofter. Da Olielud er forholdsvis længe om at tørre, har man god tid til at arbejde med pastaen, og man har derfor let ved at få et virkeligt flot resultat uden hvide striber og stød. Olielud rækker tillige utroligt langt og er derfor billigt i brug. At produktet er baseret på linolie betyder, at man samtidig med den ensartede hvide overflade får oliebehandlet sit træværk. Ved at bruge et oliebaseret produkt i modsætning til et vandbaseret undgår man, at træets overflade rejser sig og derfor let at rengøre. Olielud indeholde ingen opløsningsmidler og er ikke ætsende. Mal-kode: 00-1 (1993).

Anvisning: Træet afbleges inden ludbehanling. Hertil bruges miljøvenlig opskrift – ring og hør nærmere. Olielud påføres med en god flad og fyldig pensel af naturbørster. Der påføres kun ganske lidt Olielud af gangen (ca. som skosværte), hvorved det rækker langt. Efter 10-12 timer kan man evt. tørre overfladen let efter med en fnugfri klud dyppet i pastaen, så man får en helt ensartet overflade.