START  |  SITEMAP  |  PRINT

Se vores præsentationsvideo.
Klik her.

Eller se den på din telefon ved at scanne QR-koden
Kraka-Værk

Kraka-Værk

Er et miljørigtigt tætningsmateriale fremstillet af 100% hør imprægneret med lys svensk trætjære og tilsat 1,5% OFG til imprægnering mod skimmelsvamp. Kraka-Værk anvendes først og fremmest til stopning omkring døre og vinduer. Kraka-Værk kan også anvendes ved indmuring af felter i bindingsværkshuse og mellem bjælkerne ved opføring af bjælkehuse.

Tjæret Kraka-Værk er 100% naturprodukt, der ikke suger vand, og som har en kraftig hæmmende effekt mod dannelse af skimmelsvamp. Ved stopningen dannes en fast bund, som udvendigt afsluttes med en hydraulisk mørtelfuge tilsat Fæhår. Herved har man konstrueret en diffusionsåben fuge, der kan ånde så evt. fugt omkring døre og vinduer, kan trænge ud, hvorved levetiden for både døre og vinduer forlænges. Indvendigt afsluttes typisk med en akrylfuge.

Kraka-Værk er testet af Teknologisk Institut, der i rapport udtaler:

”Tjæret ”Kraka-Værk” med OFQ imprægnering udviser en kraftig hæmmende effekt på vækst af skimmelsvamp. Det anslås, at tjæret ”Kraka-Værk” med OFQ imprægnering i en koncentration på 1,5% beskytter mod skimmelsvamp i op til 40 år under normale forhold.”

Anvisning: Kraka-Værk leves i kartet bånd, så det ikke sviner. Stoppes til der mangler ca. 3 cm. i at fugen er fyldt helt ud. Ved normal standart fugebrede anvendes ca. 1 meter Kraka-Værk pr. løbende meter fuge.