START  |  SITEMAP  |  PRINT

Se vores præsentationsvideo.
Klik her.

Eller se den på din telefon ved at scanne QR-koden
Forbehandlingsprodukter

Primer

Anvendes for at stabiliserer ubehandlede overflader, idet vedhæftningen øges mellem maling og underlag, samt for at sikre at den efterfølgende maling suger mere ensartet. Primer har en høj pH-værdi på 10,5, der modvirker, at bakterier, svampe og alger kan leve på overfladen. Primer anvendes både udendørs og indendørs på overflader som beton, puds, gips, spånplader og tagplader. Mal-kode: 00-1 (1993).

På overflader af metal, f. eks. tagplader anvendes i stedet Metalprimer.

Stop-Coat

Er en isoleringsmaling til både udvendig og indvendig brug. STOP - COAT er en ultra stærk diffusionsåben dækmaling til dækning af skjolder på vægge, lofter og facader på alle faste flader. STOP-COAT stopper effektivt for gennemslag af nikotin, sod, vandskader, fedt, tjære, rustgennemslag, tushpen, kuglepen, læbestift o.s.v. Anvendes på lofter, vægge, facader, skorstene mm. Mal-kode: 1-1(1993)

Stop Coat er bl.a. meget velegnet til skorstene med udtræk af løbesod. Stop Coat er også velegnet til at dække knaster på ubehandlet træ, som skal males med vandbaseret maling, f.eks. vinduer indvendigt.

Vævfylder

Wolf´s Vævfylder anvendes til grunding af glasvæv og glasfilt indendørs. Vævfylder er en specialmaling med et meget stort tørstofindhold, der fylder godt og danner en god bund for efterfølgende maling. Wolf´s Vævfylder kan også bruges i vådrum og kælderrum, hvor der kan være høj luftfugtighed.

Wolf´s Vævfylder har ligesom malingerne i Krone-serien en naturlig høj pH-værdi, som modvirker, at bakterier og svampe kan leve på malingen.

Sandrustik

Sandrustik er en helt unik maling tilsat fine sandkorn. Sandrustik bruges til vægge og facader, hvor man ønsker en smuk rustik overflade, der giver en flot skyggeeffekt uden alt for grov struktur. Sandrustik er ideel, hvor man ønsker at få en glat overflade til at virke som en pudset væg. Sandrustik anvendes såvel udendørs som indendørs på både nye og gamle vægge af puds, gasbeton, murværk, gips- eller spånplader mm.